TUOTTEEMME

Tuotteemme valmistetaan Suomessa käsityönä, ja toimitamme ja asennamme kaikkialle Suomeen. Tuotteet kauttamme saa joko asennettuna tai tavarapakettina, jolloin säästät asennuskuluissa.

Portaat

Päätuotteenamme on teräsrunkoiset portaat. Teräs porrasrunkona on kestävä ja mahdollistaa ulkonäöllisesti hyvin monenlaisten portaiden toteuttamisen. Yleisin askelmamateriaali on tammilevy, mutta materiaalivalikoima on hyvin laaja. Päällystämme portaat myös parketilla tai laminaatilla, jolloin sama lattiamateriaali yhdistyy luonnollisesti eri kerroksissa. Myös liukuesteurat on mahdollista työstää askelmiin. Pääosa asiakkaidemme tuotteista on arkkitehtien valmiiksi suunnittelemia, mutta autamme mielellämme myös suunnittelutyössä, mikäli valmista suunnitelmaa portaista sinulla ei ole.

Pinnakaiteet

Pinnakaiteet ovat nykyarkkitehtuurissa suosittu kaidevaihtoehto niin portaisiin, terasseille tai ranskalaisille parvekkeille, mutta sitä voi hyvin käyttää myös tilanjakajana. Tyypillisesti pinnakaide mielletään mustaksi, mutta värivaihtoehtoja on kaikki RAL-värikartan värit. Pinnakaiteita saa lisäksi eri pinnavahvuuksilla ja eri korkuisina.

Kaiteet/Lasikaiteet

Lasikaiteet

Lasikaide on hyvin tyylikäs ja hengetön kaidevaihtoehto, joka jättää tilaa muulle arkkitehtuurille ja sisustukselle. Sitä voi käyttää pinnakaiteen tapaan niin porras- kuin terassikaiteena. Lasikaiteen saa monella eri lasivaihtoehdolla, ja siihen on mahdollista integroida käsijohde, tai jättää paljaaksi. Kaidelasit ovat 6+6mm karkaistua lasia.

Käsijohteet

Käsijohteet ovat olennainen osa portaikkoa, ja myös viranomaisten vaatimuksena asennettavaksi. Valmistamme ja toimitamme käsijohteet portaiden tyyliisi sopivana joko puisena tai metallisena. Kiinnitysvaihtoehtoja on myös useita.